Erhverv

Har du overvejet fordelene ved en vedligeholdelsesaftale som erhvervskunde?

Hos Park og Haveservice tilbyder vi abonnement på en havemand, som sørger for, at jeres udendørsarealer og facader tager sig ud fra deres bedste side hele året rundt. Vores service dækker virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

I erhvervsøjemed er det ikke ligegyldigt, hvordan arbejdspladsens ydre rammer tager sig ud – særligt hvis det er en arbejdsplads, der hyppigt tager mod kunde- og klientbesøg. Førstehåndsindrykket er afgørende, og flotte, velholdte udendørsarealer er med til at understøtte jeres professionelle virke og service.

Med en vedligeholdelsesaftale sørger vi for at vedligeholde haver og udendørsarealer hele året rundt eller måske bare en sæson hos foreninger, virksomheder og offentlige institutioner. På den måde er I sikret, at jeres udendørsarealer tager sig ud fra deres bedste side hele tiden.  

Kontakt Simon Roager Simonsen på 2245 6111, hvis du vil høre mere om mulighederne for en vedligeholdelsesaftale som erhvervskunde. Prisen varierer alt efter aftalens omfang og besøgsfrekvens.  

Kontakt

Tlf. 2245 6111
info@phave.dk

Park & Haveservice ApS
Rudolf Steiner Vænget 6
7000 Fredericia