Om os

Bag Park & Haveservice finder du et professionelt og ikke mindst effektivt team ledet af Simon Roager Simonsen, som også er stifter af virksomheden. Vi udfører en bred vifte af praktisk have-, tag- og facadearbejde for både private og offentlige kunder samt boligforeninger til faste lave priser. Og hvorfor gør vi så det? Fordi vi er effektive, og så elsker vi ganske enkelt bare det fysiske arbejde.

Hus- og havearbejde i Fredericia og Middelfartsområdet

Vi tager opgaver ind i hele Fredericia Kommune og Middelfartsområdet, og kørselstid er ikke medregnet i aftaler med vores kunder.  

Det er et stort arbejde at holde hus og have. Der ligger nemt mange timers arbejde i at få de ydre arealer af ens hjem til at tage sig præsentabelt ud. Hækken skal klippes, græsset skal luftes, næres og slås, bedene skal luges, taget skal renses, terrassen skal algebehandles og meget, meget mere. Det kalder på mange interessetimer, som ikke alle husejere har brændende interesse i og overskud til.

Hos Park & Haveservice har vi det helt rigtige udstyr og ekspertisen til at udføre dit praktiske udendørsarbejde hurtigt, grundigt og effektivt – og vi rydder naturligvis altid op efter os selv.

Som kunde er du vores arbejdsgiver, og derfor tilrettelægges vores service og arbejde til dine ønsker og behov. 

 

Effektivitet, ordentlighed og overholdelse af aftaler

Det er vores tre simple – men ikke desto mindre – essentielle kerneværdier, der er med i alt vores arbejde. Vi sætter en ære i at udføre vores arbejde professionelt og effektivt. Ordentlighed har at gøre med respekten for vores kunder og deres private ejendom – vi er hensynsfulde og rydder altid op efter os selv. På linje med dette er en aftale en aftale, om den så lukkes med en underskrift eller et håndtryk. Vi retter ind efter aftalen og kommer til tiden.    

Er du interesseret i at vide mere om vores services og ydelser, så er du altid velkommen til at kontakte Simon Roager Simonsen på tlf. 2245 6111.

Kontakt

Tlf. 2245 6111
info@phave.dk

Park & Haveservice ApS
Rudolf Steiner Vænget 6
7000 Fredericia