Algebehandling af facade, tag og fliser

Tag, terrasse, fliser og facade er udendørsarealer, der løbende skal vedligeholdes og renses for algeangreb. Hos Park & Haveservice hjælper vi dig nemt og effektivt med vores mobile og effektive algefjerningsservice.  

Vi behandler:

  • Tag
  • Facade
  • Fliser
  • Træterrasse
  • Fortorv
  • Klinker

 

Algefjerning

Alge- og mosbelægninger på både facader, mursten, natursten og plast er ikke bare grimt, det er også meget skadeligt. På tagkonstruktioner kan alger og mos samle fugt, der siver ned i mur- og tagkonstruktionen. Du risikerer frostsprængninger, da algers og mos’ fugtige rødder om vinteren fryser til og udvider sig. Du risikerer også, at tagplader og tagsten forskubber sig, så vand lettere trænger ind og forsager store fugtskader. Med forebyggende algehandling får du ikke bare et flot, nyt udseende, du undgår også et større økonomisk indgreb i din pengepung.   

 

Undgå glatte overflader på træterrassen, hvor I risikerer at glide og få skader. Park & Haveservice tilbyder hurtig og effektiv algebehandling, hvor du ser og mærker resultatet inden for få dage  

 

Forebyg med imprægnering

Hos Park & Haveservice tilbyder vi både højtryksrensning, algebehandling og imprægnering som tre services. Vi anbefaler dog altid en pakkeløsning, hvor vi topper rens- og algebehandlingen med imprægnering af overfladen.

 

Ønsker du flotte terrasse-fliser hele året rundt men fravælger imprægnering i kølvandet af algebehandlingen, må du forberede dig på, at fliserne skal renses og algebehandles årligt – måske endda to gange årligt. Vælger du derimod at få imprægneret fliserne, får du et flot og holdbart resultat, der kun skal vedligeholdes hvert tredje til femte år.      

 

Både for private, erhverv og boligforeninger

Hos Park & Haveservice tilbyder vi algerensning af tagkonstruktioner for både mindre private bebyggelser, større erhvervsbygninger og boligforeninger i flere etager. Vi har udstyret til nemt og effektivt at kunne rense tagkonstruktioner på kort tid.

 

Lader du os foretage en rensning og algebehandling, mindskes risikoen for dyre fugtskader, og så får du tilmed langt smukkere og pænere udendørsarealer, hvis levetid forlænges betragteligt. 

Vil du høre mere om algefjerning, så ring til Simon Roager Simonsen på tlf. 2245 6111