Facade- og fliserensning

Det fugtige, danske klima giver prima vækstbetingelser for flisepest, smuds, snavs og skidt. Det kan være til stor gene, da det giver et trist og sjusket udseende. Heldigvis kan du nemt opnå et nyt og friskt udtryk af facade og fliseområde med en grundig rensning og imprægnering.

 

Hos Park & Haveservice renser vi gerne dine havefliser, terrassefliser og indkørsel, så husets ydre igen opnår en tilstand, der er så flot, som da fliserne i sin tid blev lagt. Husk på, at en velholdt facade er førstehåndsindtrykket, når der kommer gæster. Derfor er velholdte udendørsarealer og facader også med til at øge den samlede salgsværdi i en eventuel salgssituation.  

 

Imprægnering og algebehandling af fliser

Efter en grundig højtryksrensning følger vi gerne op med algebehandling og imprægnering af overfladen, så snavs, mos og andet skidt holdes væk i længere tid. Husk på, at du opnår det absolut bedste og mest holdbare resultat med en tretrinsraket, som består af rens, algebehandling og imprægnering; et resultat som kan holde i flere år.

 

Erfaring og skånsom behandling

Når du vælger Park & Haveservice til at hjælpe dig med at få renset fliser og facader, vælger du en serviceudbyder med den fornødne erfaring inden for overfladerens. Vi kender de forskellige typer overflader og hvilke metode, der bør tages i brug, for at overfladen ikke tager skade i processen.

 

Fjernelse af graffiti

Bor du i et byområde, så er du måske udsat for graffiti på husfacaden. Heldigvis kan vi nemt hjælpe dig med at fjerne hærværksgerningen med vores mobile højtryksanlæg.

 

Vil du høre mere om facade- og fliserensning samt algefjerning og imprægnering, så ring til Simon Roager Simonsen på tlf. 2245 6111