Park & Have

Har du have, skal den passes og plejes hele året, og der er rigeligt at se til. Græsset skal næres og slås, hækken skal klippes, bedene skal holdes, og ukrudtet skal bekæmpes på terrassen. Måske ønsker du endda at anlægge et nyt gangareal rundt i haven eller en ny terrasse? Lige meget hvad, så kan Park & Haveservice hjælpe dig, når du ikke selv har tid og overskud til de mange praktiske arbejdstimer. 

Vi kan hjælpe dig med:

  • Vedligehold af græsarealer
  • Hækkeklipning
  • Lugning og plantning af bede
  • Algefjerning og rensning af terrasse
  • Skadedyrsbekæmpelse

 

Græsarealer

Trænger dit græsareal til en hjælpende hånd, assisterer Park & Haveservice dig gerne. Allierer du dig med professionelle, er du sikret, at din plæne vil stå skarp, grøn og sund. Vi kan tilbyde:

  • Klipning af plænen
  • Luftning/mosfjerner
  • Topdress/gødning
  • Eftersåning
  • Kantskæring

 

En græsplæne trives, når den har den bedste balance i forhold til kalk og gødning. Vi har udstyret til at udføre en jordbundsanalyse, hvor vi afdækker hvilke næringstiltag, der skal til, for at din græsplæne har de bedste næringsforhold.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om vores jordbundsanalyser.

 

Hækkeklipning

Mangler du hurtig og effektiv hjælp til hækkeklipning, er vi også behjælpelige.

Priser pr. løbende meter

Enkeltsidet: 20 kr.

Dobbeltsidet: 35 kr.

 

Vi kan også hjælpe med rodfæstning samt beskæring af både træer og buske.

Bemærk, vi rydder naturligvis op efter os selv, så du kun skal bruge energi på at nyde din friskklippede hæk.

 

Lugning og plantning af bede

Har I bede eller ønsker at anlægge bede i haven, hjælper vi jer gerne. Velholdte og velanrettede bede er en fryd for øje og sjæl, men det kan være et langt og slidsomt arbejde at opføre og vedligeholde dem.

Hos Park & Haveservice tilbyder vi lugning og plantning af bede. Prisen varierer efter tiden og omstændigheden af opgaven.

 

Algefjerning og rensning af terrasse

De fleste haver har også en terrasse, som kan have brug for en kærlig hånd. Der ligger en masse knofedtsarbejde i at rense et terrasseområde, som måske har måtte passe sig selv gennem en længere periode. Måske er der endda også brug for en god omgang algefjerning, for at den kommer til at stå flot igen. Læs mere om algefjerning her.

 

Hos Park & Haveservice hjælper vi med gøre din terrasse klar til lange, hyggelige grillaftener i smukke omgivelser. Vi tilbyder også imprægnering, så du får et flot og effektivt resultat, der vil holde i flere år.  

 

Du er altid velkommen til at ringe og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din have. Kontakt Simon Roager Simonsen på tlf. 2245 6111.